Gratis verzending vanaf € 50,--

Onze Espressomachines

Onze espressomachines

Onze apparatuur bestaat uit horeca espressomachines van de toonaangevende merken en marktleiders op het gebied van espressomachines. Zoals de Italiaanse espressomachines van Astoria, La Marzocco, San Marco, Sanremo. de volautomatische machines van Illy, Jura, Saeco, Schaerer en WMF. Machines waarmee u de perfecte koffie mee maakt.

 

 

 

Astoria

Onze passie is een perfecte espresso, die de stijl van baristas over de hele wereld vertegenwoordigt die Astoria kiezen.
Al meer dan veertig jaar werken we met toewijding om de barista het beste instrument te bieden waarmee u een onberispelijke koffie kunt serveren. Astoria is een historisch merk dat de Italiaanse traditie van espressomachines vertegenwoordigt. Het is ook de oorspronkelijke kern van de CMA-groep, die in 1969 werd opgericht door Nello Dal Tio.

Astoria’s grootste technologische prestatie is de Plus 4 You, de eerste energiebesparende espressomachine. De absolute stabiliteit, zelfs onder zware werklast en in elk klimaat, garandeert dat dit Astoria vlaggenschipmodel optimale resultaten levert, ook bij extreme omstandigheden.

La Marzocco

La Marzocco werd opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambi, en begon in Florence, Italië, de geboorteplaats van de Italiaanse renaissance en de thuisbasis van dergelijke genieën als Leonardo da Vinci, Michelangelo en Brunelleschi die enkele van de meest beroemde kunstwerken ter wereld creëerden .

Het lijkt erop dat La Marzocco een wereldberoemde reputatie zou verdienen voor het maken van mooie, hoogwaardige, prachtig vervaardigde en uniek ontworpen espressomachines, met veel aandacht voor detail.

In 1939 was het La Marzocco die de eerste koffiemachine ontwikkelde en gepatenteerde met een horizontale ketel, nu een industrie standaard.

Sanremo

Dankzij onze jarenlange ervaring in deze sector hebben we geleerd om te herkennen wat een espressomachine een uitstekend product maakt en vooral, we hebben geleerd om al onze machines waard te maken voor het SANREMO merk. Ons doel is om een persoonlijk tintje aan elk detail toe te voegen, om te onthullen waar we voor staan, zodat u het kunt zien en ervaren met elke koffie. Onze constante aandrijving voor innovatie en verbetering heeft altijd de manier waarop we werken, gekenmerkt.

Sanremo is van hoge kwaliteit en technologische innovatie: we streven ernaar onze normen te verhogen en altijd de beste oplossingen te vinden.
Deze bijzondere aandacht leidt tot de eigenschappen die de Sanremo espresso machines de meest geavanceerde in de sector maken. Topkwaliteit en het zoeken naar de optimale oplossing zijn de sleutelelementen van ons werk in alle fasen.

Segafredo Espresso 1

Segafredo Zanetti introduceert Espresso 1 koffiemachine. Het nieuwe koffiecapsulesysteem van Segafredo, zodat u ook thuis kunt genieten van een heerlijke, romige espresso.
De Espresso 1 koffiemachine beschikt over een onmiskenbaar Italiaans design. Het apparaat is compact en gebruiksvriendelijk, en zet binnen enkele seconden een heerlijk kopje espresso.
Om de kwaliteit en smaak te behouden zijn de Espresso 1 capsules per stuk luchtdicht verpakt. De capsules zijn biologisch afbreekbaar.

Illy

De meest recente innovatie van illy is de Iperespresso koffiemachine: een capsule extraheert de koffie in twee fasen, hyperinfusie en emulsie. Dit leidt tot een crèmelaag met een unieke body en stevigheid.

illy Iperespresso is het koffiecapsulesysteem van illy dat altijd een perfect resultaat garandeert. Het resultaat is een volmaakte espresso, lungo of filterkoffie met een fluweelzachte crèmelaag.
De Iperespresso koffiemachines zijn ontworpen om de lekkerste koffie met het grootste gemak te bereiden. De espressomachines zijn een lust voor het oog en behoeven minimaal onderhoud.

Jura Professional

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enig bedrijf wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Koffiemachines van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Voor professioneel gebruik: op de werkplek, op kantoor, in winkels, bars, hotels en kapsalons – de professionele volautomaten verwennen klanten, gasten én medewerkers op iedere gewenste plek met perfecte koffie. En dat met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Saeco Professional

Saeco is als een kleine onderneming begonnen in 1981 in Italië, in Gaggio Montano, in de buurt van Bologna. In 1985 was het de eerste bedrijf ter wereld om de “Bean-to-Cup”, een volledig automatisch en innovatief Italiaans espresso-brouwsysteem, van de koffiebon tot de beker te ontwikkelen. Sindsdien is Saeco aan het ontwikkelen van koffie machines die voldoen aan de smaken van mensen met verschillende levensstijlen, in en uit het huis, in de consument en in professionele kanalen.

De aankoop van het merk Gaggia in 1999 versterkt zijn doel om Italiaanse uitmuntendheid in de koffiesector te verlenen.

In die jaren zag de definitie van de afdeling “Vending & Professional” van het bedrijf als een autonome productie-eenheid gericht op de buitenlandse sector, in staat om topoplossingen voor het kantoor, de Ho.Re.Ca. En de verkoopmarkten.

In 2017 wordt de divisie Saeco Professional onderdeel van de N & W Global Vending Group, wereldwijd marktleider.

 

X